dr. Mary Pana, presedintele ACEBOP

&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp”Vom fi mereu impreuna de azi la toate institutiile publice decizionale, pentru ca daca suntem mai puternici probabil va creste procentul de sanse in discutii si realizari.

In al doilea rand, componenta comerciala e foarte importanta pentru noi atat pe parte de achizitii, cat si pe parte de vanzari.

Suntem colegi, suntem doua asociatii puternice, conduse de oameni care vor sa faca treaba si credem ca vom colabora in continuare cel putin bine.
Vom merge alaturi de dumnealor sa convingem procesatorii sa le preia animalele.
Avem si noi in cadrul Asociatiei procesatori care si-au dorit sa venim in sprijinul Bazna si Mangalita, suntem o asociatie puternica, vom aborda si sectorul de retail alaturi de export.

Avem procesatori care isi doresc promovare de produse, deci indirect aceasta asociere va putea fi cantarita la un moment dat si in bani.

Ne dorim mult sa promovam impreuna Bazna si Mangalita. Sunt proiecte de promovare prin Chafea si posibilitatea unor programe romanesti de promovare care permit inclusiv promovarea animalului viu, nu numai a carnii.

Interesul este de ambele parti si nu avem o concurenta intre noi. Scopul este acelasi, ne completam unii pe altii”, a declarat, cu ocazia semnarii protocolului, dr. Mary Pana, presedintele ACEBOP.